Entreprenader

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder breda lösningar såväl som nischade specialarbeten. För att optimera flödet genom projekten har vi egen personal till de flesta momenten och vi är stolta att kalla oss specialister eftersom vår kunskap och erfarenhet inom tak och fasad är både gedigen och lång.

Vi arbetar lösningsfokuserat i nära samarbete med våra kunder. Vi tror på att ha roligt när vi jobbar för då blir också resultatet bättre.

information

benjamin trosch Joqf7qtixew unsplash Entreprenader
Modern tegelbyggnad med sedumtak

Åtgärdsbesiktningar
Vi ser över vad du behöver göra. Du får sedan ett åtgärdsförslag från oss för att få en uppfattning om projektet och vad som ska/bör göras

Fasadarbeten
Vi renoverar och sätter fasader som håller klimat och väder där de ska vara, på utsidan. Oavsett fasadmaterial så kan vi hjälpa dig.

Takomläggningar
Vi lägger om tak där det behövs, med den teknik och de moment som ger långsiktigt skydd mot klimat och väder. Villor, som flerbostadshus, utbyggnader, detaljer som hela kyrkor. Vi gillar alla typer av tak.

Specialarbeten
Vi utför specialarbeten som till exempel kupoler, kyrktak, skräddartillverkade detaljer och avancerade tak på kulturfastigheter.

Akut felsökning
Om du upptäcker läckage eller misstänker andra brister kan vi snabbt hjälpa dig att få en överblick över orsak och vad som behövs göras för att åtgärda skadan/felet.

Garanti – Vi lämnar alltid 5 års entreprenadgaranti på utförda arbeten.

Kontakta oss redan idag för hjälp med ditt projekt