Takrenovering

Takrenovering i bohuslän utfört av proffs

Vi utför takläggning i Västra Götaland. Vi samarbetar endast med de bästa tillverkarna i branschen vilket innebär att vi har full kontroll över kvaliteten genom hela processen. Allt material har egenskaper som passar i olika situationer, beroende på husets önskade karaktär. Vi arbetar med de flesta material.

Vi har lång erfarenhet inom branschen och vi ser alltid till att leverera högsta möjliga kvalité på vårt utförda arbete. Därför erbjuder vi våra kunder trygghet och lämnar långa garantier på våra utförda jobb. Våra priser gäller alltid hela takbytet vilket inkluderar, personalkostnad, plåtarbeten, material, transporter, byggnadsställning, containrar, kranbils-upplyft. Allt detta ger dig som kund ett säkert och snyggt tak, samt ökar värdet på din fastighet.

Inget jobb är för litet eller för stort, så tveka inte att kontakta oss för att begära en kostnadsfri offert på ditt uppdrag. För att ta fram en så bra lösning som möjligt för dig ser vi gärna att vi kan komma ut och inspektera huset på egen hand och skapa oss en bild av vilket arbete som krävs och vilken tid det kan ta att utföra. Detta gör att du får tydliga och exakta tidsangivelser på när takläggningen är färdig innan vi inleder arbetet.

Tidigare arbeten