Om oss

CJ Om oss

Vår historia

GM Plåt grundades för snart 30 år sedan och har genom åren vuxit och utvecklats i takt med att kompetens och förmåga breddats och specialiserats i harmoni med projekt som vi utfört.

2015 såg vi möjligheten att ta nästa steg i vår tillväxt, tillsammans med JR Johnssons Bleck & Plåtslageri i Göteborg.

Jag lockades av de utmaningar och möjligheter jag såg med att sammanföra GM Plåt med JR Johnssons Plåtslageri. De båda bolagen tillsammans inte bara breddade vad vi kan erbjuda våra kunder, vi fick också chans att verka över ett större geografiskt område. Att kunna nå nya nivåer med våra båda kundbaser och sammanhang, vår kompetens och våra erfarenheter. Nu är vi Västkustens största aktör inom plåtskrået.

– Christian Johansson, VD och ägare


Vår verksamhet

Grunden i vår verksamhet är plåtslageri; nytillverkning, underhåll och service. Vi utför också totalentreprenader för takomläggningar och kompletta ny-, om- och tillbyggnader av hus. Vår specialitet är tak och fasader, vår erfarenhet och expertis spänner både på vidden och djupet i utförande och tekniker. Vi är extra duktiga på problemlösning.

Alltså kan vi mer än bara plåt.

Förutom traditionella plåtarbeten bearbetar vi också bland annat aluminium, zink, koppar och tegel efter våra kunders behov och önskemål. Vi lägger gärna vårt handlag till mindre villor såväl som till större byggnader som kyrkor.

När vi är underentreprenör till andra byggföretag är det under disciplinerna plåt och snickeri. Vi kan alltså utföra det mesta som gäller hus. Och när vi behöver specialmoment har vi ett nätverk av duktiga aktörer som vi gärna samarbetar med.


bild3 Om oss

Ett löfte från oss till dig

Vi lovar våra kunder och samarbetspartners att dela med oss av vår kunskap, hålla kvalitet i det vi utför och ge god service och kommunikation. Det tror vi är vägen till långsiktighet.

MÅL

Tid

Engagemang